← Política de privadesa
Traducció informativa. Llegeix l’original en francès

Suprimeix un compte — NanoRoom

Podeu sol· licitar l' esborrat permanent des del NanoRoom o sense accés a l' aplicació. No ens envieu mai la vostra contrasenya, token de Google o token de sessió.

Des de l' aplicació

Obreu el menú de la utilitat d'autenticació, escolliu "Privacitat i dades", després "Solicita l'esborrat del compte" i confirmeu. La sessió connectada prova quin és el compte implicat i el servidor retorna una referència de petició.

Sense l' aplicació

Si és possible, escriviu- nos des de l' adreça de correu que useu per accedir: support@nanoroom.io Inclou el nom de pantalla del NanoRoom i la data aproximada de l'última reproducció. Podem demanar informació addicional limitada només per verificar la propietat.

Què passa després?

  • Les sessions actives es revoquen i el compte ja no es pot restaurar després de l' esborrat.
  • Això esborra el vostre compte NanoRoom i la seva associació d'accés a Google no esborra el vostre compte de Google.
  • Les dades del compte, perfil, social, joc, suport i analítiques habilitades s'esborren o es anonimitzen irreversiblement.
  • Els registres restringits requerits per la llei o la prevenció del frau es poden conservar durant el període necessari les còpies de seguretat es desgasten sota el cicle de vida de recuperació.
  • Normalment completem o responem la sol·licitud en un termini d'un mes.